2024 Equinox EV lagt til Chevrolet-nettstedet før lansering denne høsten

Det er også et nytt bilde på Chevrolet.com som viser sideprofilen til den kompakte elektriske SUV-en i base LT-trim

Kort tid etter avdukingen av 2024 Blazer EV 18. juli, har Chevrolet oppdatert kundenettstedet sitt ved å legge til en produktside for sin andre kommende elektriske SUV, 2024 Equinox EV.

Våre kolleger fra Motor1.com oppdaget Equinox EV-siden i “Kommende”-delen av nettstedet, der Equinox EV er avbildet ved siden av 2024 Blazer EV og 2023 Blazer (ICE-modellen).

Sideprofilbildet av 2024 Equinox EV i base LT-trim ser ut til å være nytt ettersom vi ikke har sett det på teaserbildene som er utgitt så langt. Fra denne vinkelen får vi et godt innblikk i SUV-ens anstendige bakkeklaring og dørhåndtak som vipper ut, en funksjon den større og dyrere Blazer EV ikke har.

Den kompakte elektriske SUV-en vises i en metallisk blå karosserifarge med hvitt tak og speilkapper, en kombinasjon vi har sett i en teaser-video fra mars 2022. Så langt har Chevrolet vist gjengivelser av Equinox EV LT i sølv og av den sporty Equinox EV RS i rødt med svart tak. Denne nye fargekombinasjonen antyder at kundene vil ha mange ungdommelige alternativer for eksteriørdesign å velge mellom.

Barra antydet at el-utgaven av Equinox skal på (det amerikanske) markedet høsten 2023 med en prislapp på rundt 30.000 dollar. Til sammenligning koster rimeligste modell med bensinmotor fra 25.000 dollar.

Foreløpig er det begrenset med tekniske detaljer – Barra lover at de snart vil fortelle mer om den nye modellen.

Vi vet imidlertid at den skal bygges på GMs Ultium-plattform, og denne tillater store batteripakker på 50-200 kWt som – avhengig av biltype og vekt – kan gi rekkevidde på over 600 kilometer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *