N Vision 74 er inspirert av Hyundais historie

N Vision 74 er inspirert av Hyundais historie. Designet er både basert på Pony Coupe concept fra 1974, og den første N-konseptbilen, Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo, som ble vist frem da N ble lansert i 2015.

Bilen utnytter en unik drivlinjekombinasjon, og er en hydrogenelektrisk hybrid.

Det første vi legger merke til med Vision 74 er størrelsen, og lang historie kort, den er stor. Ikke bare i lengde, men i bredde og høyde. Den totale lengden er litt lengre enn en nåværende generasjon Mercedes-Benz E-Klasse (4952 mm), en bredde som er bare (30 mm) smalere enn en Lamborghini Aventador (1995 mm), og en høyde som er 200 mm høyere (1331 mm), det er et rart skrik konsept superbil.

Drivlinjevalget er også å flytte grensene. Vision 74 er et kjøretøy med to brenselceller, noe som betyr at Hyundais ingeniører utviklet en hybridstruktur av et batterielektrisk i kombinasjon med et brenselcellesystem (hydrogen). Integrasjon av brenselcellen er designet for å øke kjøleeffektiviteten, mens de to forskjellige kraftkildene kan brukes uavhengig eller sammen, avhengig av ulike kjøreforhold. Kjøretøyet er bakhjulsdrevet og er utstyrt med et trick, torque vectoring-system som bruker tvillingmotorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *