Concept WEY X EV Concept er et konseptbil, derfor er det ikke satt noen pris for det.
WEY viste frem sitt WYE X EV SUV Concept-kjøretøy på Beijing Auto Show. WEY X SUV, som ser mer ut som en sportsbil, har en futuristisk design som inkluderer banebrytende bil- og kommunikasjonsteknologi. Plattform: Utstyrt med en rent elektrisk eksklusiv plattform, kan den generere en rekke modeller med forskjellige akselavstander og forskjellige størrelser som kundene kan velge mellom med en rekkevidde på 530 km (331 miles). Teknologi: Selvladende teknologi og fokus på sikkerhet. Smart: utstyrt med intelligente pikselhodelykter, 3D-holografiske bilder, personlige systemer og nivå 5 autonom kjøring.
Wey Mocca

Det er etablert en global strategiplan for WEY-merket, der det planlegges å gå inn på det europeiske markedet i 2021 og gå inn på det nordamerikanske markedet i 2023, i tillegg til utvidelse til andre globale markeder.

Great Wall Motors’ high-end-merke Wey skal levere sin første modell i Europa, som er plug-in hybrid SUV, tidlig i 2022. Til Norge forventes den tilgjengelig i løpet av våren 2023.

Den kinesiske bilprodusenten kunngjorde på bilutstillingen i München i Tyskland, som også er kjent som IAA. Wey sa at selskapet vil begynne å ta bestillinger senere i år på flaggskipmodellen, kalt Coffee 01.

Wey har solgt over 30 000 Coffee 01 siden lanseringen i mai i Kina. Plug-in hybridmodellen har en kjørerekkevidde på 150 kilometer på ren elektrisk modus.

Den har en rekke avanserte kjøreassistentfunksjoner samt smarte kabinfunksjoner ansiktsgjenkjenning og augmented reality head-up display.

“Som fortroppen for Great Wall Motors’ oversjøiske strategi, vil Wey starte først i Tyskland og deretter gå til andre deler av Europa,” sa Sun Bing, en toppleder med ansvar for merkets operasjoner i EU.

Wey sa at det vil åpne det første europeiske opplevelsessenteret i München i 2022 og over 60 stasjoner vil bli satt opp samme år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *